Pepe Skilt og Dekor fyller 40 år

Men selv 40-åringer må henge med i utviklingen.

I 40 år har vi utsmykket fasader, biler, busser, arenaer, butikker, og offentlige bygg. Ja, du har garantert sett mange av arbeidene vi har gjort. For eksempel så har vi dekorert alle biogassbussene til Østfold kollektivtrafikk, alle lastebilene til Kingsrød Transport og hele Fredrikstad Stadion.

Blir mer digitalt

Utviklingen i bransjen har vært formidabel siden “gründerne” Erik Pedersen og  Rune Pettersen satt og malte skilt for hånd i de små lokalene på Rolvsøy. Nå er det digital skilting som er det nye store. Det er ikke mange år siden dataskjermer i bybildet var en sjeldenhet. Men i dag finner vi monitorer overalt, fra små reklameskilt på kjøpesentere og bensinstasjoner, til store tavler på flyplasser og togstasjoner. Dette er felt under rasende utvikling. – Selv om vi er et etablert firma, er det viktig for oss å være med i utviklingen. Digitale skilt er noe som kommer mer og mer. Vi får masse forespørsler om det og vi har fått mange, nye spennende kunder. Vi har fått meget gode samarbeidspartnere på en del av disse produktene, i tillegg til at vi er alene om å tilby produktet Easy Palette i Norge.

Startet ny underavdeling

For å møte dette behovet har PePe startet opp underavdelingen Digisigns.no – Som navnet viser er det digital skilting som er spesialiteten. Det er det som kommer til å å dominere i årene fremover. Det underbygges av at Fagmøbler nylig kjøpte en stor løsning fra oss. Normalt feirer man en såpass rund dag som 40 år. Men det blir ikke særlig til feiring denne gangen. – Nei, det blir det ikke tid til. Vi er altfor opptatt med å produsere og å delta på messer. Vi kommer imidlertid til å markere det litt ekstra med blant annet å arrangere en konkurranse på våre Facebook-sider, hvor premien er gratis helfoliering av en bil!

Konkurranse!!

For å feire at vi er 40 år, vil vi dra i gang en konkurranse på Facebook. Du har nå muligheten til å vinne helfoliering av valgfri bil, ikke buss :) Helfoliering går ut på å endre fargen på bilen, med valgfri folie fra Avery Dennison Supreme Wrapping Film. Premien har en verdi på opptil 30.000,- kroner! For å få muligheten til å vinne, må du melde deg på vårt nyhetsbrev, like siden vår på Facebook og dele denne posten videre. Delingsknappene er lenger ned på denne siden. Vi trekker en vinner 02. mai 2018!

Noen regler må vi ha. Det er snakk om personbil og liten varebil. Vi bestemmer hvilke biler som passer kriteriene. Bilen kan ikke være mer enn 5 år gammel, da bør den i så fall være strøken fortsatt. Dette er for å få folien til å sitte. Det er ikke lov å velge spesialfolie som f.eks. karbon eller lignende, kun standard farger. Montering vil foregå i våre lokaler i Fredrikstad.

miniArtboard 1

Meny